dimarts, 10 de juny de 2008

Tornem

Es torna a reactivar el bloc un pèl aturat a causa de varias circumstàncies.Durant tot aquest temps en el centre s'ha realitzat entre sortida i sortida i encadanament i encadenament, varis cursos.S'han finalitzat amb éxit els cursos d'escalada tant IIICurs d'Iniciació a l'Escalada com el curs per a nens de 9 a 14 anys d'escalada en bloc.


Em anat a competir a les proves de la Copa Catalana d'Escalada en Bloc (ja penjarem un post...).
També s'ha de destacar el gran éxit de la Triatló organitzada pel centre realitzada el 27 de Juliol, que any rere any es supera i es consolida com una gran prova popular.


Esperem neguitosos que els companys del GEM tornin de les seves vacances i poguem penjar alguns articles i fotografies per poder disfrutar tots...


Apa doncs, tornem estar connectats.


3 comentaris:

Mohawk ha dit...

A veure si per a posar-vos més forts encara per a la següent copa catalana de bloc veniu per aquí al Maresme Sud, que tenim bones vies "para estos menesteres". A més amb xapes dels patrocinadors, je, je, je...

Salutacions fuertes!!

PD: A veure aquestes fotos de Kalymnos!!

joan ha dit...

Estamos en "ello", algun dia podem baixar a tibar en les regles maresmenyes...
Sempre Amunt
Maresme lliure i tropical!!!

Anònim ha dit...

EIIIIIIIIII!!!!!

Molt be Joanic, aviat s'acaben les vacances i ens retrobarem per anar a topeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Tindrem noves fotos per penjar, noves histories que explicar i molta, molta motivacioooooooooooooo!!!!!

Una abracada i no paris de tibar amb en Xevo, que no sigui que es despistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!


Jordi Masats alias Iorgos Masatopoulos